Sorteren op:

Flip-up helmen voor extra comfort op de scooter

Flip-up helmen zijn ideaal om van extra comfort te profiteren tijdens het rijden op de scooter. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
Het grote voordeel van een flip-up helm is namelijk dat het kinstuk helemaal omhoog kan worden geschoven. Dat is prettig als u bijvoorbeeld in de zomer op een warme en zonnige dag door de stad rijdt. Of als u bij de benzinepomp even wenst af te rekenen zonder dat meteen de hele helm afgedaan hoeft de worden. De flip-up helmen staan ook wel bekend als systeemhelmen en zijn veruit favoriet als het gaat om een optimaal comfort tijdens het rijden op de scooter in combinatie met het beschermende aspect. Er wordt namelijk een prima bescherming geboden met het dragen van een flip-up helm. Indien het kinstuk naar beneden is geklapt, wordt aan het hele hoofd bescherming geboden.

Flip-up helm kopen met keuze uit originele designs

De bescherming die flip-up helmen bieden, is uiteraard van groot belang net als dat u eisen kunt stellen aan het draagcomfort. Er is echter nog een ander belangrijk punt om rekening mee te houden als u een flip-up helm koopt. Dat is namelijk het design. Het ontwerp van de flip-up helmen in combinatie met de kleur of kleurprint bepaalt de uitstraling. U heeft vast een voorkeur voor een bepaalde look. De flip-up helmen in ons aanbod zijn ontworpen met verschillende designs en details. Zo kunt voor een stoere en robuuste uitstraling gaan of uw voorkeur laten vallen op een systeemhelm met een sportieve of eigentijdse look. Ook de eigenschappen zijn uiteraard belangrijk om een keuze te maken. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van een zonnevizier of dat er sprake is van een voorbereiding voor het gebruikmaken van een communicatiesysteem. Bij iedere flip-up helm vindt u een overzicht met de specifieke kenmerken van de betreffende helm.

• Beschermingsniveau
• Comfort
• Gemak
• Design
• Kleur
• Eigenschappen

Op basis van de hierboven genoemde eigenschappen kunt u een vergelijking maken. Uiteraard is het ook mogelijk om met de prijs rekening te houden. Er zijn meerdere prijscategorieën beschikbaar met onder meer extra goedkope flip-up helmen en wat duurdere uitvoeringen. In het aanbod van Scooterhelmkopen.nl kunt u onder meer een flip-up helm kopen van Schuberth, HJC en MT.

Gratis bezorging binnen 24 uur

Naast dat er een groot aanbod beschikbaar is en u altijd de ideale flip-up helm kunt aanschaffen, profiteert u bij ons van extra voordelen. De scooterhelm wordt bijvoorbeeld geleverd met gratis verzending. Dat betekent dat u al bespaard op de verzendkosten. Bovendien is de prijsstelling scherp en kunt u al binnen 24 uur na de bestelling op ontvangst rekenen. Alle flip-up helmen hebben het ECE-keurmerk en zijn geschikt verklaard om op de scooter op de openbare weg te dragen. Mocht u liever zelf een andere datum voor bezorging kiezen dan is dat uiteraard mogelijk. Net als dat u indien gewenst achteraf kunt betalen. Flip-up helmen behoren tot de populaire helmen in ons aanbod die veel worden verkocht. Maak op uw gemak een vergelijking en bestel de voor u ideale flip-up helm.