Helmmutsen voor extra warmte en comfort

Helmmutsen zijn ideaal om tijdens het rijden op de scooter of motor voor extra warmte en Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
comfort te zorgen. Het is niet alleen bij koud weer ideaal om een helmmuts onder de helm te dragen. Ook als het wat warmer is en er wordt met hoge snelheid gereden, is het comfortabel om een helmmuts te dragen. Er is namelijk niet alleen sprake van bescherming tegen kou en wind, maar ook tegen bijvoorbeeld vliegjes en bijvoorbeeld steenslag. Vooral als de jas een lage kraag heeft, bieden helmmutsen uitkomst en comfort. Uw hals en kin blijven dan heerlijk warm doordat deze bedekt zijn. Overigens is er een extra voordeel en dat is dat de scooterhelm of motorhelm doorgaans nog beter aansluit op het hoofd.

Helmmuts kopen en profiteren van vele voordelen

Helmmutsen bieden veel meer voordelen dan op het eerste gezicht. Er zijn er al enkele genoemd, maar er zijn nog meer pluspunten te bedenken. Zo is er het voordeel dat de binnenvoering van de helm schoon blijft. Het is gemakkelijker om een helmmuts te wassen dan de hele binnenvoering van de helm eruit te halen en deze te wassen. Zo blijft de binnenkant van de scooterhelm of motorhelm altijd lekker fris. Dan is er nog een voordeel voor degene die oorbellen dragen. Met een helmmuts op het hoofd, is het niet mogelijk dat een oorbel blijft haken in de binnenvoering. De prijs van helmmutsen is bijzonder laag, zodat een kleine investering veel voordelen biedt met betrekking tot comfort en warmte. Bij Scooterhelmkopen.nl kunt u de helmmuts los bestellen, maar bijvoorbeeld ook tegelijkertijd met de aanschaf van een scooterhelm in de winkelwagen plaatsen. Dan is de outfit meteen helemaal compleet. Zelfs bij een jethelm kan het op bepaalde koude dagen ideaal zijn om een helmmuts te dragen.

• Ideaal bij koud weer
• Ook geschikt bij warm weer
• Binnenvoering blijft schoon
• Helmmuts kan gewassen worden
• Oorbel blijft niet haken in voering
• Goedkoop

De vele voordelen die hier genoemd worden met betrekking tot de helmmutsen laten zien dat het haast een onmisbaar item is als u op de scooter of motor rijdt.

Gratis verzending en binnen een dag geleverd

Zoveel voordelen als helmmutsen bieden, zoveel voordelen biedt Scooterhelmkopen.nl u ook. Zo bieden wij u een zeer snelle bezorgservice. Als u namelijk voor 23.59 uur bestelt, krijgt u de helmmuts binnen een dag al thuis bezorgd. Daarvoor worden geen kosten voor verzending in rekening gebracht. U bent met onze gratis verzendservice dan ook extra voordelig uit. Indien u liever op een andere dag de bestelling ontvangt dan kunt u dat heel eenvoudig aangeven bij de bestelling. Verder is het zo dat altijd de gelegenheid wordt geboden om achteraf te betalen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u de helmmuts samen koopt met een scooterhelm die wat duurder is geprijsd. Het is echt het overwegen waard om een keuze te maken uit het aanbod met helmmutsen. Dan bent u ervan verzekerd altijd comfortabel, warm en fris op de scooter of motor te rijden.