Integraalhelmen voor de beste bescherming op scooters

Integraalhelmen bieden voor het rijden op scooters altijd de beste bescherming. Dat komt door de wijze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

64 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

64 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
waarop de integraalhelm is uitgevoerd. De helm bestaat namelijk uit één geheel, waarbij het hoofd helemaal wordt omsloten. Er is wat dat betreft bij het dragen van een integraalhelm altijd ook sprake van een optimale bescherming van de kin. Het kinstuk is namelijk niet opklapbaar, maar vormt een vast onderdeel van dit type scooterhelm. Integraalhelmen zijn ideaal om tijdens korte en lange ritten op de scooter op het hoofd te dragen. Er wordt namelijk optimaal comfort geboden en dat is ook het geval als het buiten kouder is of als het hard waait.

Integraalhelm kopen die perfect bij u past

Bij het kopen van een integraalhelm is het niet alleen belangrijk hoe de helm er uitziet, maar ook welk comfortniveau er wordt geboden en over welke eigenschappen de helm beschikt. Het aanbod van Scooterhelmkopen.nl is zo divers en ruim dat u met allerlei verschillende aspecten rekening kunt houden. Het design van de integraalhelmen varieert bijvoorbeeld. De basis van een volledige omsluiting van het hoofd is aanwezig, maar het ontwerp zelf kan daarbij verschillen. Dat is dus al een eerste kenmerk. U kunt kiezen uit het aanbod met integraalhelmen die een stoere en robuuste look hebben of in een meer sportieve stijl zijn uitgevoerd. Daarnaast zijn er de eigenschappen die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld of er sprake is van een ingebouwd zonnevizier of dat er een luxe ventilatiesysteem aanwezig is. Bovendien kunt u uw keuze baseren of er sprake is van een voorbereiding voor de toepassing van een communicatieset. Dan kan de prijs ook nog een rol spelen. De integraalhelmen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Verder kunt u nog met de kleur rekening houden.

• Design
• Kleur
• Zonnevizier
• Voorbereid voor communicatie
• Aanwezigheid van luxe ventilatiesysteem
• Uitvoering kinband
• Prijs
• Breedte van het vizier

Er zijn uiteraard nog meer kenmerken waarmee u rekening kunt houden bij het kopen van een integraalhelm. Per integraalhelm kunt u het overzicht van de van toepassing zijnde eigenschappen bekijken en zo een vergelijking maken. De integraalhelmen zijn allemaal van een ECE keurmerk voorzien. Het assortiment bestaat uit integraalhelmen van topmerken als Shark, MT, VINZ en Schuberth.

Levering binnen 24 uur met gratis verzending

U kunt bij ons voor een scherpe prijs een integraalhelm kopen die volledig naar uw wens is en uiteraard het beste comfort biedt. Alle integraalhelmen die vanuit voorraad geleverd worden, kunnen binnen 24 uur worden bezorgd. Voor elke bestelling die voor 23.59 uur gedaan wordt, geldt dat deze de volgende dag geleverd wordt. U hoeft daarbij geen verzendkosten te betalen, want de verzending is altijd gratis. Bovendien kunt u bij het kopen indien gewenst een andere dag voor bezorging van de integraalhelm kiezen. U kunt bij ons zowel rekenen op een uitstekende kwaliteit als op de beste service en dat weer gecombineerd met voordelige prijzen. Verder wordt de gelegenheid geboden om pas na ontvangst te betalen. Dat is van toepassing op alle integraalhelmen in het aanbod.