Kinderhelmen voor veiligheid en bescherming op de scooter

Kinderhelmen zorgen ervoor dat u uw kind op een veilige en beschermde manier mee kunt nemen Lees meer

op de scooter of op de motor. Het is natuurlijk ideaal om uw kind bijvoorbeeld op de scooter naar school te brengen. Of om naar een andere bestemming te gaan. Het hoofd van kinderen dient uiteraard beschermd te worden. Dat kan met het dragen van een veilige en goedgekeurde kinderhelm. De kinderhelmen in ons aanbod zijn van de hoogste kwaliteit en beschikken over een ECE 22.05 goedkeuring. Een extra voordeel is dat dat kinderhelmen die wij in het assortiment hebben opgenomen voordelig zijn geprijsd.

Kinderhelm kopen met keuze uit diverse designs

Bij het kopen van een kinderhelm is de veiligheid en bescherming uiteraard belangrijk. Kinderen vinden het echter ook belangrijk om een helm te dragen die bij hen past qua uitstraling en design. Wij hebben dan ook meerdere kinderenhelmen in het aanbod die elk een andere uitstraling hebben. Er kan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt voor een originele retro kinderhelm in de vorm van een jethelm met vizier. Of voor een extra veilige helm die het hele kinderhoofd omsluit in de vorm van een integraalhelm. U kunt uiteraard bij de keuze voor een van de kinderhelmen rekening houden met het gebruiksdoel. Een jethelm voor kinderen is bijvoorbeeld geschikt als u op de scooter voornamelijk ritjes door de stad maakt. Neemt u uw kind achterop mee op de motor voor lange ritten over de snelweg? Dan is het aan te raden om een integraalhelm aan te schaffen die de beste bescherming biedt voor het kinderhoofd.

• Gebruiksdoel
• Design
• Kleur
• Jethelm
• Integraalhelm

De kinderhelmen in het aanbod van Scooterhelmkopen.nl zijn bijzonder comfortabel uitgevoerd en verkrijgbaar in verschillende kindermaten. De kleinste maat is Extra Extra Extra Small en de grootste maat speciaal voor kinderen is Extra Small. U kunt de hoofdomtrek van uw kind meten en kijken in de matentabel wat de juiste kinderhelmmaat is.

Bezorgd binnen 24 uur met gratis verzending

U kunt de kinderhelmen met elkaar vergelijken op basis van de eigenschappen en uiterlijke kenmerken om zo een keuze te maken. Als u uw bestelling opgeeft voor 23.59 uur wordt de kinderhelm de volgende dag al bezorgd. U betaalt geen verzendkosten, want voor het complete assortiment geldt dat de verzending altijd gratis is. Indien de snelle bezorging binnen een dag niet goed uitkomt en u de helm liever een dag later of op een andere datum ontvangt, kunt u dat bij de bestelling aangeven. Onze service is namelijk erg klantgericht. Dat betekent ook dat wij u in de gelegenheid stellen om pas achteraf te betalen. Ook deze voorkeur kunt u bij het opgeven van de bestelling van een kinderhelm vermelden. U kunt uw kind mee laten kiezen bij het maken van een keuze uit het aanbod met kinderhelmen. Dan weet u zeker dat uw kind trots achterop de scooter of motor zit. Veiligheid met kinderen op de scooter of motor is uiteraard het belangrijkste aspect om rekening mee te houden.

Sorteren

6 producten

Filteren
 1. MT Urban Retro Kinderhelm – Zwart
  MT Urban Retro Kinderhelm – Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  79,90 Vanaf  63,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Grijs
  HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Grijs
  Onze prijs (incl. btw)
  Vanaf  99,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Groen
  HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Groen
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,95 Vanaf  92,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Rood
  HJC CL-Y Taze Kinderhelm - Zwart / Rood
  Onze prijs (incl. btw)
  Vanaf  99,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 5. Vinz Kinderintegraalhelm voor motor of scooter Mat Zwart
  Vinz Cabot Kinderhelm - Mat Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  89,95 Vanaf  59,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 6. MT Thunder II Kids Solid - Mat Zwart
  MT Thunder II Kids Solid - Mat Zwart
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  89,95 Vanaf  69,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 7. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

6 producten

Filteren