Fashionhelmen voor een originele look op de scooter

Fashionhelmen staan bekend om het fraaie design en daardoor ontstaat er een originele look als u Lees door

Van laag naar hoog sorteren

33 producten in totaal

Pagina
Filter
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

33 producten in totaal

Pagina
Filter
per pagina
op met deze helm op de scooter rijdt. Een fashionhelm is niet alleen bijzonder door het authentieke karakter, want de eigentijdse helmen beschikken uiteraard ook over eigentijds comfort en gemak. Het voelt tijdens het rijden op de scooter heerlijk aan als u een fashionhelm draagt. Het zicht is perfect, want u kunt goed om u heen kijken. Bovendien is de ademhaling optimaal en ontstaat er geen condens doordat het gezicht niet afgesloten is. Brildragers hebben ook een groot voordeel als er voor een van de fashionhelmen gekozen wordt. Die kunt u namelijk heel gemakkelijk opzetten en dragen.

Fashionhelm kopen met keuze uit breed aanbod

Het kopen van een fashionhelm is heel gemakkelijk bij Scooterhelmkopen.nl. Wij bieden u namelijk een breed aanbod met een grote diversiteit. Dat betekent dat u heel eenvoudig met allerlei kenmerken rekening kunt houden bij het maken van een keuze. In de eerste plaats is er variatie als het gaat om het ontwerp en design. De basis is uiteraard hetzelfde als het gaat om het design, maar er zijn details die het verschil maken. Verschil wordt ook gemaakt met betrekking tot de kleur en uitvoeringen van fashionhelmen die van een print zijn voorzien. Bijvoorbeeld met brede banden die van voren naar achteren lopen. Een fashionhelm kan bovendien met een vizier of zonder vizier zijn uitgevoerd. Daarnaast kan er in plaats van een helm met of zonder vizier ook gekozen worden voor een van de fashionhelmen met een helmbril. Uiteraard kan er ook met de prijs en met de voorkeur voor een merk rekening gehouden worden.

• Met of zonder vizier
• Effen of met print
• Design
• Helmbril
• Prijs
• Merk

Voor wat betreft de merken geldt dat wij fashionhelmen aanbieden die door kwaliteitsmerken geproduceerd worden. U kunt bij Scooterhelmkopen.nl onder meer terecht voor de aanschaf van fashionhelm van topmerken als MT en VINZ. Uiteraard zijn de fashionhelmen beschikbaar in verschillende maten. De standaardmaten, zoals Small, Medium, Large en Extra Large zijn aanwezig, maar u kunt ook een selectie maken op basis van een Extra Small of Extra Extra Large fashionhelm. U kunt de helmmaat meten voordat u een bestelling plaatst door de hoofdomtrek te meten en de maat in onze matentabel op te zoeken.

Fashionhelmen met gratis verzending binnen 24 uur bezorgd

Alle fashionhelmen worden met gratis verzending binnen 24 uur bezorgd. Een bestelling die gedaan wordt voor 23.59 uur wordt direct afgehandeld, zodat u de fashion helm de dag erna al in ontvangst kunt nemen. Indien dat niet uitkomt en u de bezorging liever op een andere dag ziet gebeuren dan is dat geen probleem. U kunt dan namelijk zelf een datum voor bezorging kiezen. De verzending blijft altijd gratis. Verder wordt voor het kopen van fashionhelmen de mogelijkheid geboden om pas na ontvangst te betalen. U profiteert dan ook van vele voordelen als u bij Scooterhelmkopen.nl een fashionhelm aanschaft. De scherpe prijzen horen daar eveneens bij.