Crosshelmen voor het beste comfort en zicht

Crosshelmen zijn zo ontworpen dat deze het beste comfort en zicht bieden tijdens het crossen. Door Lees door

Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten in totaal

Filteren
per pagina
het sportieve ontwerp past een crosshelm ook prima bij de eigentijdse rijder. Er wordt met het dragen van dit type helm een optimale ventilatie geboden. Het kinstuk is namelijk verder naar voren geplaatsten en hierdoor is er constant sprake van de aanvoer van verse lucht. De klep aan de bovenzijde van crosshelmen is eveneens typerend voor de crosshelm en zorgt voor bescherming als de zon laag staat. Er wordt tevens door de klep bescherming geboden tegen laaghangende takjes.

Crosshelm kopen met keuze uit verschillende uitvoeringen

Bij het maken van een keuze uit het aanbod met crosshelmen kunt u met uw voorkeur voor een specifiek design en kleur rekening houden. Een mat zwarte crosshelm geeft bijvoorbeeld een stoere look en als er sprake is van een uitvoering in kleur of met een print is er sprake van een originele en extra sportieve uitstraling. Er zijn crosshelmen met en zonder vizier beschikbaar. Een vizier beschermt het gezicht tijdens het crossen uiteraard tegen modderspetters en regenval. Als er sprake is van een zonnevizier wordt daarmee uiteraard ook nog bescherming tegen de zon geboden. In ons assortiment wordt een divers samengesteld aanbod getoond van crosshelmen die van verschillende merken afkomstig zijn, zoals onder meer van Shark, Schuberth en MT. U kunt ook specifiek een crosshelm kopen die aangemeld en goedgekeurd is door KNMV. Indien dat van toepassing is, wordt dat bij de betreffende helm vermeld.

• Shark
• Schuberth
• MT

Als u het aanbod bekijkt, ligt het voor de hand om een vergelijking te maken. De kleur en het design kan verschillen, maar dat geldt eveneens voor de eigenschappen die van toepassing zijn. Door de kenmerken van een aantal crosshelmen te bekijken en vergelijken, komt u vanzelf bij de voor u ideale helm uit. Er zijn overigens ook verschillen in prijsklassen, zodat daarmee eveneens rekening gehouden kan worden. Overigens zijn er meerdere uitvoeringen van een bepaald merk in een bepaald model beschikbaar die dan variëren als het gaat om de kleur of kleurprint.

Binnen 24 uur bezorgd met gratis verzending

Scooterhelmkopen.nl voorziet in een breed aanbod, zodat er voor iedere rijder een perfecte keuze gemaakt kan worden. Dat is ook van toepassing als u op zoek bent naar een crosshelm. U profiteert bij ons van meerdere voordelen, zoals van de scherpe prijzen, maar ook van de uitstekende service ten aanzien van de bezorging. Binnen 24 uur kunt u namelijk al in het bezit zijn van de crosshelm van uw keuze. Bestellingen voor 23.59 uur worden gereedgemaakt om de volgende dag bezorgd te kunnen worden. Als de snelle bezorging u niet uitkomt, kunt u zelf een andere datum voor bezorging selecteren. De verzending is ongeacht uw keuze voor een crosshelm en bezorgdatum altijd gratis. Verder bieden wij u graag betaalgemak en in dat kader zijn er meerdere opties beschikbaar. U kunt bij uw bestelling de crosshelm afrekenen of dat pas na ontvangst van de helm doen.